"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2011. augusztus 11., csütörtök

útmutató a blog olvasásához

1. Ezt a blogot őszintén írom, mert úgy gondolom, hogy csak így van értelme a kommunikációnak. Ha nem lennék őszinte, felesleges lenne írnom ide.

2. Az a célom, hogy megmutassam mindenkinek, aki megtisztel az olvasással, hogy milyen remek az életem, Isten kegyelméből. Mennyire élvezetes, és milyen jó és rossz dolgok történnek velem.

3. Azt gondolom, hogy a rossz azért van, hogy tanuljunk belőle. Keresztény emberek is követnek el rossz dolgokat, ezt nem árt tudni. A különbség az, hogy a keresztényeknek van hová fordulniuk, és a legtöbb esetben szánt szándékkal nem követnek el rosszat. Akkor írom le a saját hibáimat, amikor már megvan belőlük a kivezető út, ami szintén nem az én érdemem. De felhívom a figyelmet, hogy ezen történetek lényege a kivezetésen, és a végkifejleten van! :)

4. Minden olyan embert, aki csak rosszindulattal, hibákat és pletykaanyagot keresve olvassa a blogot, tisztelettel megkérem, hogy inkább ne tegye! Vagy, ha mégis teszi, fortyogjon magában, de mást ne zavarjon pesszimista és gonosz gondolataival! Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az vegye fel! :) Bocsánatkéréshez kérésre szívesen leírom az e-mail címem :) Aki nem olyan bátor, hogy bocsánatot kérjen, annak is megbocsátok, de figyelmébe, és gyakorlati használatra ajánlom az útmutatót!! :)

3 megjegyzés:

mili írta...

mi, valaki beszólt? :S

Anna írta...

Bizony ám, és ráadásul kerülőúton... :S

mili írta...

jobb az ilyenekkel nem foglalkozni! :S szerintem tök jó a blogod, szívesen olvasom :)