"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. március 13., csütörtök

ömlesztve

Annyi minden történt az elmúlt hetekben, gyakorlatilag nincs időm leülni és összefoglalni a történéseket. Most teszek rá egy kísérletet, míg Nelli durmol.
Bálint - nap: Csodás volt! Házigazdái voltunk a közösségünkben szervezett vacsorának, amire házaspárok voltak hivatalosak. Jó hangulatban, szép zene mellett, finom ételeket fogyasztva, nevetve telt az az este. Igazi randi volt, persze velünk Nelli is ott volt, de ügyeskedett. 

Ringató: Már két Ringatón voltunk Biatorbágyon Fiskus Olgánál. Annyira ügyes ez a lány, profin vezeti a csoportot dalban, mondókában. Népi hangszereken is játszik! Nelli elbűvölve hallgatja ezeket és nézi a nagyobb gyerekeket a foglalkozásokon.

Új tudományok: Mászás, felkapaszkodás. Nagyon ügyes a leányzó, mindez a nagy örömön túl azt is jelenti, hogy újra elérkeztünk oda, hogy semmi házimunkát nem tudok elvégezni, mert őrangyalkodom. A kendő ment meg egy - egy rövid mosogatás, főzés erejéig! Ja, és kibukkant Nelli baba első foga! Nyolc és fél hónaposan ;)

Férfi- és nőnap:  Pénteken férfi napoztunk, Zsolti húsos palacsintát kapott vacsorára! Igazán finom volt! Szombaton pedig a gyüliben voltunk délelőtt, a tiszteletről tanultunk a hölgyekkel. Mi vezettük Orsival, Nellivel a dicsőítést. Annyira jólesett Orsival együtt zenélni! Ő fuvolázott, és zongoráztam, Nelli batyuban énekelt, csodálatos élmény volt! És az is, hogy meghallgathattam a többiek előadását, igazán tartalmas útravalóval jöttünk haza! Zsolti pedig fantasztikusan szép tulipánnal lepett meg! Hagymás, úgyhogy ha minden jól megy jó darabig gyönyörködhetünk benne!



Tavasz: Fürdünk a napsütésben! Nagyjából végeztünk az őszi munkákkal, úgyhogy jöhetnek a tavasziak! Nemsokára virágzik a nárcisz, a jácint! Hubáék is elemükben vannak!


Nincsenek megjegyzések: