"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. április 8., kedd

családi

Az elmúlt hétvégéken találkoztunk családunk apraja - nagyjával, bár volt aki kimaradt... Anyu szülinapját rendhagyó módon most nálunk ünnepeltük, csak a szülők és mi. Gyrost készítettem, METRO-s marcipán tortát ettünk, nagyon finom volt minden és igazán jól sikerült az a nap. Azt hiszem, hogy a legjobb élmény aznap az Anyuval és Nellivel megtett séta volt. Lementünk a faluba és vissza, tettünk egy jó nagy kört, csodaszép időben, csodaszép tájon, csodajót beszélgettünk. Kiváltságnak érzem, hogy tudok őszintén beszélgetni az édesanyámmal. Főként mások tapasztalatait ismerve, ill. a nagycsaládi hagyományok miatt is írhatom ezt hálás szívvel.

A mostani hétvégét pedig Balatonbogláron töltöttük Andiékkal, ez is hasonlóan különleges élmény volt! Úgy látszik, hogy a sétákhoz jó beszélgetések kötődnek, ahogy ez most is így volt! Ott szavaztunk, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki majd belőle a következő időszakban, de továbbra is hiszem, hogy Isten ezek a dolgok felett is úr. Úgyhogy élvezettel adtuk le a voksunkat, meg is örökítettük a pillanatot. A másik különlegesség, hogy Andi jóvoltából kipróbáltuk Zsoltival az új bob pályát Bogláron. Mikor volt utoljára, hogy Nelli nélkül csináltunk valamit? Hihetetlenül jó élmény volt kettesben leszánkázni a rövidke pályán! Hazafelé pedig elöl ültem a kocsiban! Napra pontosan tudom, hogy mikor fordult ez elő utoljára. 2013. július 2-án, reggel! :) :)


Úgyhogy elmondhatom, hogy mérföldkövekhez értünk! Annál is inkább, mert tegnap voltunk először játszótéren! Nelli hintázott, de azt hiszem, hogy a legjobb élmény számára az volt, hogy bámulhatta a többi gyerek tevékenykedéseit. El is kápráztatta őket pár önfeledt kurjantással! Hát, így vagyunk mostanság a gyorsan repülő időben, a jó illatú tavaszban, foreveres naptejben napfürdőzve. 

Nincsenek megjegyzések: