"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. augusztus 4., hétfő

VII. házassági évforduló

A VI. házassági évfordulónkat egy 40 perces sétával ünnepeltük tavaly, és ujjongtunk, hogy lejutottunk a patakig és vissza, és az egy hónapos bébikénk csak az út egy rövidke szakaszán sírt. Nagy élmény volt akkor ez nekünk! 
Ma pedig a ma nagy élmény! Kis 13 hónapos bébikénk hősként élvezte a napot. Reggel 7 felé indultunk a Keletibe, mert Csilla és Dani Erdélybe vonatozott ma, hogy a gyönyörű tájban gyönyörködve és sok fényképet készítve élvezze a hetet Andiékkal. Figyeltük a vasútállomás zajait, nyüzsgését és a vonatot is rendben elértük, kényelmesen jutott időnk integetni a megpakolt távozóknak.
Aztán a Kopaszi - gát felé vettük az irányt, ott sétáltunk, játszótereztünk, beszélgettünk, kacsákat etettünk. A rekordunk nőtt kb. 3 órát töltöttünk a szabadban, a Dunában és egymásban gyönyörködve.

a szoptatás világhete alkalmából 

Hazafelé beugrottunk az ország egyik legjobb cukrászdájába fagyizni Kelenföldön. Hű, de finom volt az étcsoki és a pisztácia fagyi! Itthon megettük a házi készítésű gyros ebédet, kortyolgattuk a finom pezsgőt és vár még ránk egy jó adag tiramisu és egy nagy dinnye. Csak, hogy a teljes étlapot megjelenítsem itt :) 
Remek napunk van, fantasztikus hét éven vagyunk túl. Rengeteg örömben van részünk, néha osztoztunk egymás fájdalmában, átélünk nehézségeket, de együtt sokkal - sokkal jobb az élet! Van kivel megosztani, és ez roppantmód fontos, boldogok vagyunk együtt még 7 év után is, és bízunk benne, hogy 70x7 év után is így lesz, mert biztos alapokon nyugszik a HÁZasságunk :)

Poronty a romantikában: Ma nem zavart minket a kis béka, sőt! És így van már egy ideje, bár kell türelem hozzá. De azt el kell mondanom, hogy nehezen indultunk. Egy éve még nagyon szokni kellett, hogy hárman vagyunk, és mindig velem van egy pici lány is. Mára már egyedül is kész felfedezni a világot. Mára már ez a szokatlan, lehet, hogy a 8. házassági évfordulónkat már újra egy kettesben elköltött vacsi mellett töltjük? Na, ez még a jövő zenéje, egyelőre élvezzük kis hármasunk nehezen megszerzett, de annál élvezetesebb harmóniáját.

Nincsenek megjegyzések: