"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. december 15., hétfő

De jó is lenne blogot írni! ...

A blogírás kiváltság, ezt csak az tudja, aki szeretne blogot írni, néhai valamikor volt rá ideje, de a most nem támogatja ezt a hobbit. Hogy miért? Adott egy 17 hónapos, hajat növesztő, tudást növelő virgonc emberke, aki nagyon szeret számítógépezni, főleg Bogyó és Babócát nézni. És adott egy lassan 27 éves, hajat növesztő, fáradt, többségében boldog anyuka, aki nem annyira szeret számítógépezni, és nem akarja, hogy lánykája túlpörögjön a sok mesétől... Ezért a számítógép napközben kikapcsolva és kihúzva (fontos, mert egyébként egy óvatlan pillanatban bekapcsolódna) marad, és a blog is marad. Pedig sok a jó kis hétköznapi, édes story ám..

Írtam volna gyöngyfűzésről, kutyázásról, madáretetésről, Mikulásról, mamakörről, bibliakörről, Nelli tudományokról, lovas sétáról, ringatóról, délutáni alvásokról, adventi teadélutánról...és még ki tudja mindenről, amit már elfelejtettem... 

Amíg szavam nem feledem írok a tegnapi családi szülinapozásról. Olyan jó volt, hogy itt volt mindenki! A délelőttöt az istentiszteleten töltöttük, Anyu vigyázott Nellire, így végig bent voltunk Zsoltival! Egymás mellett ültünk! Micsoda ajándék! Aztán a gyüliben maradva pizzáztunk, tortáztunk, Dixitet játszottunk, pihengettünk, beszélgettünk, majd hazajöttünk! Szuper, szép nap volt, még sok ilyet és Boldog szülinapot, CSilla!! 

Nincsenek megjegyzések: