"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2016. szeptember 26., hétfő

küldetés újra

A leplezetlenül blogot olvasva elfogott a vágy, hogy bárcsak megerősítené bennem is a jó Atya a hivatásomat. Nem volt ez igazán megfogalmazott cél a következő napokra, inkább csak egy fohász, hogy milyen jól esne egy kis megerősítés!
Annyira szeretem Istenben, hogy ezekkel a kis fohászokkal is foglalkozik, hogy a lelkünk legapróbb rezdüléseire is rezonál. Ezért tudom, hogy lehet a teremtő Istennel személyes kapcsolatot ápolni, mert az ilyesfajta kedvességekre csak az élő Úr képes! 

Reggel levettem az első Bibliámat a polcról, mostanában nem ezt olvasom, hanem az új magyarázatost, ezért is volt nagy kaland a gyerekeknek kicsomagolni a borítójából. Pár cetli előkerült közben. 
Egy, egy 2007-es konferenciáról ezzel az idézettel: 
"Erősítsétek a lankadt kezeket, tegyétek erőssé a roskadozó térdeket! Mondjátok a remegő szívűeknek: Legyetek erősek, ne féljetek!" Ézsaiás 35: 3 És a hozzá tartozó küldetés a kártya másik oldalán: "Isten felajánlott egy új munkakört: Beszélj! Erősíts! Légy bátorító!" 

Egy 2011 - ből származó post - it-en meg ezt olvastam: Életprogram  
"Senki meg ne vessen ifjúkorod miatt, hanem légy példája a hívőknek beszédben, magaviseletben, szeretetben, hitben, tisztaságban. Amíg megérkezem, legyen gondod az Írás felolvasására, az igehirdetésre, a tanításra. Ne hanyagold el a benned levő kegyelmi ajándékot, amelyet prófécia által kaptál a vének kézrátételével. Ezekkel törődj, ezekkel foglalkozz, hogy előrehaladásod nyilvánvaló legyen mindenki előtt. Legyen gondod önmagadra és a tanításra, maradj meg ezek mellett, mert ha így cselekszel, megmented magadat is, hallgatóidat is." I. Timóteus 4:12 - 16

Fantasztikus élmény megerősödni az elhívásban, visszanézni pár évre, hogyan fejlődtem ezeken a területeken. Természetesen bőven van még hova fejlődni, de hát tervezek még 80 - 90 évet élni.. viszont döbbenetes, hogy ezek az igék szó szerint igazak rám. Szóval Isten nagyon kedves, hogy a titkos vágyainkra is odafigyel! Szeretem!

Nincsenek megjegyzések: