"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. május 4., vasárnap

Ballag már a vén diák....anyák napján...

A mi hosszú hétvégénk már kedd este kezdődött, ugyanis ekkor utaztunk Váraljára. Este 10 felé érkeztünk meg, Nelli nagyot aludt a kocsiban, így csak fél 12-kor aludt el nagy nehezen, másnap pedig korán keltünk, hiszen nagy nap volt a szerdai, Csilla ballagásának napja! Az igazgató nő köszöntő szavaira érkeztünk az iskolához, megint sajátos úton, átbucskáztunk az általános iskola feltúrt udvarán, egy kedves munkás ember engedett át minket a szomszédos középiskola ünneplő tömege közé, így viszont kapásból a legjobb helyre kerültünk, Apuék mellé, Csillát jól látva. Szép kis ünnepség volt, Nelli is jól viselte és csak egy lány ájult majdnem el, Andinak hála ő is meggondolta magát ;) 

Meghitt és igen színes pillanat volt, mikor a ballagó osztályok felengedtek a légbe egy- egy csapat lufit. Szép - szép, ahogy kirepülnek a gyerekek és felelősséget vállalnak saját magukért.Nagyon sok sikert kívánunk mindegyiküknek a közelgő napok nagy megmérettetéséhez! Persze, leginkább Csillának drukkolunk!

A ballagás után együtt ebédeltünk, társasoztunk, sétáltunk, megáztunk, filmet néztünk, nevettünk, egy szóval jól éreztük magunkat együtt, megint! Csütörtök reggel elvittem Csillát egy meglepetés, lélektöltő, érettségi felkészítő piknikre a falu szélére. Olyan jól esett! Az iskolai tudásbeli, az otthoni "tárgyi" felkészítés után most kapott egy kis lelki útravalót is a Filippi 4:4 - 7 és a János 3. alapján. Nagyon jó, különleges együtt töltött idő volt, hálás vagyok érte!

Csütörtök délután anyák napjáztunk, mert a hétvége további részét már itthon töltjük, Zsoltinak is kell a lélektöltés..:) Úgyhogy ezen a kissé hűvös, szeles tavaszi anyák napján innen üzenem az én drága anyukámnak, hogy Isten éltesse és tartsa meg nekünk még sokáig egészségben, jókedvben, derűben! Kapott egy kis ajándékot is tőlünk (is): 
Újfent hálás lettem a családomért, a finom falatokért, az együtt töltött időért! De most mennem kell, mert anyák napja alkalmából a kis ünneplőm csak velem szeretne lenni, és ennek igen hangosan adja jelét... :)


Nincsenek megjegyzések: