"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2014. szeptember 15., hétfő

ami kimaradt

Itt az ősz, elkezdődött az iskola, megkezdődtek a szokásos tanévközi programjaink. A múlt héten már voltunk mama körön, itt is, ott is a szoptatás világnapján, holnap pedig megyünk újra ringatózni. Szeretem, hogy vannak állandó, kiszámítható programjaink, mert nem csak keretet adnak a hétnek, hanem szükségem is van már rájuk. Jó más felnőttekkel, nőkkel találkozni és nem csak a gyerekekről beszélgetni! ;) 
szolidaritás szeptember elején
Új projektekbe is belefogtam, pár hete kocogok, ha az idő engedi. Nagyon élvezem! Nem kocogok sokat, és a tempó sem gyors, a lényeg a mozgáson van és Nelli sem tiltakozik ellene, főleg mikor elkísérnek Zsoltival.  Szeretnénk majd novembertől maminbabázni is, kíváncsian várom! Az angol tanulás is megyeget, bár kicsit nehéz így egyedül, tanár nélkül. Meglátjuk mire megyünk.. :) 
megyünk futni
Van olyan projekt is, ami sikerrel lezárult. Bekerültek az iskolákba az új bibliaismereti tankönyvek, amik tanítói kézikönyvének megírásában működtem közre. Nagyon jólesett óraterveket írni az elmúlt félév során, míg Nelli durmolt mellettem az ágyban. Igazi felüdülés volt, ami bízom benne, hogy nagy haszonnal és élvezettel jár majd a bibliaismeretet oktató általános iskolákban! Úgyhogy nem unatkozunk!

Nincsenek megjegyzések: