"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2015. december 31., csütörtök

jeles szülinapok 2015

Ez volt az első év, hogy már négy szülinapot is ülhettünk kis családunk körében. Nelliével kezdtük júliusban, 13 napra rá következett Matyi születésének napja, aztán októberben Zsoltié és most az enyém zárta a sort. Szeretünk ünnepelni, álljon itt pár kép emlékül, hiszen oly boldogok ezek a napok: 
Nelli két éves lett

Zsolti is egy évvel bölcsebb

Matyi, hazaérkezésének napján

és én :)
Emlékezetes szülinap volt mind! Nelli első szülinapi bulija a kertben, a barátokkal és a nepemmel (mosógép). Matyi születése ugyebár örök emlék marad és mindig Isten ajándékozó jókedvét juttatja eszembe, mert "miért ne adna nekünk vele együtt mindent" ?! Először töltöttük külön Zsolti szülinapját az építkezés miatt, de először sikerült jól az általam sütött torta is :) És az én szülinapom... nagyon különlegesnek éreztem! Zsolti feldíszítette a szobát, karamelles kávét főzött, elbuszozott a tortámért (és egy óra alatt haza is ért), tökéletes nap volt! Tényleg tökéletes! 

Sok - sok ilyen boldog szülinapot még nekünk! 

Ja, és ki ne maradjon Jézus szülinapja, hiszen az enyém után 24-én az övét is megünnepeltük! Így is készültünk a szent estére. Mikor leültünk a vacsoraasztalhoz a kutyák nagy ugatásba kezdtek, így Zsolti kiment megnézni, hogy mi az oka. Nellivel mi bent csak annyit hallottunk, hogy valakinek Boldog Karácsonyt kívánt. Erre rám néz a lányka: 
- Megérkezett Jézus? - hiszen mégis csak Ő az ünnepelt. :) :)

Nincsenek megjegyzések: