"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2017. május 28., vasárnap

előszezonban a pihenésről

Szeretünk nyaralni, de mióta a gyermekeink megszülettek, nem jutottunk el közös családi nyaralásra. Olyanra, ahol csak mi négyen, illetve öten vagyunk együtt. Mondhatni, megvártuk Harmadikat. :) Az elmúlt héten szakítottunk időt és muníciót arra, hogy pár napot kikapcsolódjunk, feltöltődjünk az előttünk álló nehéz feladatok előtt. Hiszen még vár ránk a házunk befejezése, a baba születése, amik mind jó dolgok, de minden változás krízis, még a jó változások is, amiket meg kell szokni, ki kell alakítani az új rendszert. Emiatt is léptünk ki kicsit a mindennapos verkliből, hogy élvezzük eymás társaságát és hogy nincs gondunk semmire.  Például, hogy kész limonádét hoznak nekünk a medencéhez, finom reggelit, vagy a megvetett ágyat. 

vízparton

Nem csináltunk túl változatos dolgokat ebben a pár napban, de olyan jól esett mindünknek! Három nap fürdőzés, játszóterezés, séta a Kőrös folyó túrkevei holtágán, vízibiciklizés, közös étkezések, napfürdőzés, gokartozás. Annyi mezei nyulat láttunk, hogy győztük számolni őket! És csodás vízi madarakban is gyönyörködhettünk! 

Ez az élmény már tapasztalatként mondatja velem, hogy érdemes időt és pénzt áldozni kis családi nyaralásokra is, mert ezekből lehet építkezni, töltekezni, és ahogy egy kedves, bölcs barátnőm mondta, most még szívesen velünk tartanak a gyermekeink, kamaszként már nem biztos, vagy ha mégis, jó sok programjuk lesz..Legyen is így, bárcsak lenne egy olyan értékes, összetartó közösségben részük, amilyen nekem volt a Pécsi Gospel Kórus, vagy amilyen az ifi a gyüliben! Úgyhogy boldogok vagyunk, hogy részünk lehetett ebben a csodás élményben, és csak bátorítani tudunk mindenkit, nyaralásra fel! 
immár öten

Nincsenek megjegyzések: