"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2012. október 29., hétfő

Augusztusban történt

Két hónapja egy szombati napon nagy izgalomra ébredtünk. Andiéknál aludtunk Csillával, így kora reggel együtt mehettünk kedvenc pécsi fodrászunkhoz, aki viszonylag rövid idő alatt "széppé" varázsolt minket. Ezután indultunk haza Váraljára, jól felpakolva. Mikor megérkeztünk, nem sok lazításra volt időnk, hiszen el kellett kezdenünk öltözködni, sminkelni, hogy időben elkészüljünk. Ez idő alatt a fiúk persze még lábukat lógatva játszottak.. Mire kellett, mindenki készen lett, és indulhattunk Park - erdei sétánkra, ahol készült pár különleges fénykép: 

 


Ezek után Csillát és engem Zsolti átvitt Nagymányokra, ahol előkészítettük a "terepet" a nagy eseményre, Andi és Attila házasságkötésére. Ez lett az eredmény: 
Később megérkeztek a vendégek, az ifjú pár is, és kezdődhetett, vagy inkább folytatódhatott az ünnep. Egy kedves anyakönyvvezető adta össze őket, már nem emlékszem miről beszélt, mert annyira koncentráltam, hogy kimenjek, mikor nekem kell aláírni a házasságkötési okmányokat, hiszen engem ért a megtisztelő feladat, hogy tanúja lehettem ezeknek az igen fontos eseményeknek! 



Nagyon jólesett látni azt az örömöt Andin és Attilán is, hogy most már teljes mértékben összetartoznak! Tényleg boldogok voltak azon a napon, és ahogy elnézem őket, azóta is :) Készült pár remek közös kép az ünneplőkről:


A finom vacsorát is Nagymányokon fogyasztottuk el. Igazán kellemes volt, hogy mindenkivel jutott idő beszélgetni és az is, hogy egy asztaltársaságként oszthattuk meg egymással házasságaink tapasztalatait, hogy miket tanultunk az évek során. Számomra az egyik legszebb és legnagyobb kihívást jelentő feladat, hogy olyan feleség legyek, aki mellett Zsolti kiteljesedhet, aki mellett olyanná válhat, akinek Isten megálmodta őt. A vacsora kezdetén Apu osztott meg velünk pár igei gondolatot, illetve kérte Isten áldását az ifjú párra. 

A nap különlegessége volt még, hogy Apuék aznap ünnepelték házassági évfordulójukat, így ők is kaptak egy szép tortát! Igazán eseménydús, örömteli, meglepetésekben gazdag volt 2012. augusztus 19-e. Hálás vagyok érte, és sok - sok boldog évet kívánok a házaspároknak!!

Nincsenek megjegyzések: