"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2013. április 1., hétfő

Húsvét van!

Ahogy az előző bejegyzés is árulkodik róla, a hétvégén nem csak húsvétot ünnepeltünk, hanem Anyu születésnapját is! Mindkettő igen nemes ünnep, úgyhogy igazán jól telt a hétvégénk! Már csütörtökön szerettem volna elutazni Váraljára, de a fránya nátha nem engedte, hogy buszra szálljak, ezért Zsoltival, Hubával és Derékkel péntek este vágtunk neki az útnak. Zuhogott az eső, és rövid úton vissza kellett fordulnunk, mert nem működött az ablaktörlő a kocsiban... Amíg Zsolti szerelt, én és az otthoniak imádkoztunk, így sikerült elindulnunk és épségben leérnünk, de mind a mai napig nem értjük, hogy hogyan... ugyanis, mikor bekötötte Zsolti az ablaktörlő lapátokat működtető vezérlőt, a kocsi nem indult be. Azért, hogy az autó elinduljon ki kellett kötnie a vezérlőt, tehát az ablaktörlőnek nem lett volna szabad működni, láss csodát, vezérlő nélkül működött a szerkentyű!! 

Szombaton szülinapoztunk, fenséges ebédet költöttünk el együtt, majd játszottunk egy jót Andiéknál, és elfáradva indultunk haza. Ritkán van lehetőségünk arra, hogy az egész család együtt legyen, ezek az alkalmak mindig igazán élvezetesek! Most is jókat nevetgéltünk, beszélgettünk együtt! 
várakozó állás
Édesanyánk
Kicsit sétáltunk
Activity közben


A vasárnapot az imaházban kezdtük, végre jó hangszeren lehetett zongorázni, élveztem! Este meglátogattak minket Mamáék, akiknél Texasból érkezett unokatestvérek vendégeskedtek az elmúlt hónapban. Roppant érdekes dolgokat meséltek hívő életükről, melyet arabnak született keresztényként élnek. Sok csodát tapasztalnak meg életük során és nem mondható unalmasnak az elmúlt 50 évük sem, úgyhogy élvezettel hallgattuk őket. Este pedig koccintottunk Anyu tiszteletére:
A mai húsvét hétfőt pedig Zsolti emlékezetessé tette Csilla számára, aki így nyilatkozott az eseményekről: "Hát, ilyen még nem volt!"
Mindezek után viszonylag korán indultunk haza, de jól tettük, mert ahogy számítottunk is rá, valóban kihűlt a ház a távolt töltött idő alatt. Egészen konkrétan 11,5 °C volt, ezt fűtjük most fel nagy erőkkel, és jól haladunk, estére már meleg lesz! :)

Nincsenek megjegyzések: