"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2013. április 29., hétfő

szülőszoba, Vasember, kilátó

Rendkívül mozgalmas hétvégénk volt a mostani: 
Szombat délelőtt kedves doktor nénink körbevezetett minket a klinikán. Megmutatta a szülőszobát és minden lényegesebb helyszínt, ahol megfordulhatunk Nelli születése kapcsán. Közben válaszolt minden eddig felmerülő kérdésünkre is, igazán jó élmény volt! Örülök annak, hogy ha minden rendben megy, akkor nem leszünk kitéve semmi orvosi fakszninak, nyugodtan sétálgathatunk, együtt lehetünk, Nelli babát sem viszik majd ki tőlünk fürdetni, méricskélni stb, hanem ott helyben a szülőszobán csinálnak meg minden ilyesmit, és ha kész vagyunk kapunk még egy kis időt az ott időzésre, az élmények feldolgozására. Bár, úgy sejtem, hogy ez utóbbira nem lesz elég két óra, annál nagyobb eseményre készülünk :) Sokat imádkozom érte, hogy a szülés a lehető legtermészetesebb legyen és minden gond nélkül, könnyen ússzuk meg és éljük át együtt ezt a jó pár órát!

Este pedig moziban voltunk, a Vasember III-at néztük meg. Rendkívül hangosnak találtuk a filmet, de ezt leszámítva igen jó volt, még vicces is. Azért majd szeretném még egyszer megnézni Nelli baba nélkül is, mert arra is figyelnem kellett, hogy bírja-e a kislány ezt a hangerőt, egy idő után hozzászokott...

A vasárnapi kirándulás pedig betetőzte a hétvége jó élményeit! Az Erzsébet - kilátóhoz sétáltunk fel Budakesziről, gyönyörű szép volt az erdő, a kilátás fentről! Nagyon jólesett a séta, bár inkább felfelé volt jó, mint lefelé, nem siettünk, kiélveztük a helyzetet! Nagyon szeretek kirándulni! 
Kicsit fújt a szél odafent

Mikor ezt megláttam újabb érvet találtam arra, hogy miért ne legyen lelkiismeretfurdalásom, hogy a 3. trimeszterben nem dolgozom Budapestet bejáró utazó tanárként (és ugyebár nem látszik minden a képen...:)

felemelkedett

Erzsébet - kilátó

reményteli kilátásaink

2 megjegyzés:

mili írta...

Úgy szeretem olvasni, amiket írsz! :) És jó rátok nézni, mindhármótokra! :)
Isten áldjon titeket! Puszi!

Anna írta...

De jó, és köszönjük! Puszilunk mi is :)