"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2013. december 17., kedd

Váralja

Váralján vagyunk... Nelli épp elaludt, kissé nyűgös a foga és a hamar megjelent szeparációs szorongás miatt. Kiságyban alszik, Apu felállította neki Anyu régi - régi kiságyát. Persze, ebben sem tölt fél óránál többet egyhuzamban, még mindig ennyi a nappali alvásadag, éjjel pedig megkaptuk az igen kényelmes franciaágyat. Bőven van helyünk a legmelegebb szobában:) Zsolti apucit hiányoljuk "csak", na meg Deréket és Hubát, de őket kevésbé... 
Ma sétáltunk egy nagyot és vásárolni is voltunk, Nelli egy újabb játékkal lett gazdagabb. Most már tényleg azt gondolom, hogy könyveken kívül másra nincs szüksége! Amúgy el vagyunk itt kényeztetve, Apu melegít ebédet, Anyu süt - főz, nekem csak Nellizni kell. Kényelmes, meg kell hagyni! Jut idő olvasgatni, quillingezni. Tegnap este Csillával lefekvés előtt Szívek Szállodáját néztünk, hm, de jó volt! Most néztem ezt a remek kis sorozatot először úgy, hogy az anya szerepet éltem át jobban... érdekes...de jól érdekes :)
Anya és lánya
Nagynéni és Nelli
Az apropó, ami miatt most jöttünk, hogy Csilla 15-én 18 éves lett! Nem semmi, hogy a kora szerint felnőtt nő vált belőle! Egy PPT-vel leptük meg, többek között. Jó volt nézni a képeket, ahogy felcseperedett a lány, jó együtt ünnepelni! Nelli felkelt, vége a pihenőnek, megyek.

Nincsenek megjegyzések: