"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2015. május 27., szerda

esőnapok

Hétvégén nyaraltunk! Olyan jól esett, hogy jól esett, mert Zsolti így nem a házon ügyködött hanem az egész hétvégét volt ideje velünk tölteni! Feltöltődtünk miközben a növényeink nőttek, a megjavított út pedig elfolyt.. :) Szombaton elmentünk a velencei fürdőbe és egy remek napot töltöttünk együtt! Nelli ki sem akart szállni a vízből annyira élvezte a pancsolást! 


Vasárnap pünkösdöltünk a gyüliben. A legfontosabb gondolat számomra az idei ünnepen, hogy milyen jó, hogy Magyarországon ekkora szabadságban élhetünk! Egyelőre senkit nem zavar a kereszténységünk. bátran élhetjük, beszélhetünk róla, járhatunk templomba. Ez nem minden országban ilyen kézenfekvő, pl. Koszovóban sem, ahol az egyik barátunk járt nemrég missziós úton. És hab a tortán, hogy a közösségünkben igazán otthon érezhetem magam!
Hétfőn újra nagyobb égi áldás zúdult ránk, ezért egy másik vizes közeget fedeztünk fel magunknak, méghozzá a Tropicariumot. Háromnegyed órás lenyűgözött szájtátás után Nelli beindult és futott föl - le, lépcsőn fel, lépcsőn le, mi felváltva utána. Ezt is nagyon élveztük mindannyian! Ha mi elhallgatunk, valóban a természet dicséri Istent! Az a sokféle vízi világ, ami önmagáért olyan csodálatos! Annyiféle hal, micsoda kreativitás! Most a korallok szépsége és színessége nyűgözött le legjobban! 


egy kis alkotó pihenés két futás között

Szóval, ezen a hétvégén úgy éreztem magam, mintha egy újabb nászúton lettünk volna! Csodás volt és nagyon hálás vagyok érte!Most pedig a nyugalmasabb napokat élvezzük, immár csak hármasban: lótás - futás a kertben, takarítás, fűnyírás stb. :)
meseolvasás a babának

Nincsenek megjegyzések: