"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2017. augusztus 5., szombat

10. házassági évforduló

Újabb ünnepelni-valónk akadt tegnap. Mióta gyerekeink vannak, megszaporodtak a nyári ünnepeink, azelőtt "csak" a házassági évfordulónk esett nyárra. Idén azt hittem, hogy nem is kívánok majd tortát enni, de kívántam ;) Pedig mind megettük a finom vacsoránk is: 
ünnepi vacsi 1.

ünnepi vacsi 2. 
Anyuék vállalták a gyerekeket, így több, mint négy órás kimenőt kaptunk tegnap este! Mivel a szüleink messze laknak, ezért már önmagában ez ünnepnek számított. Micsoda élvezet volt nyugodtan végighallgatni egymást anélkül, hogy valaki(k) folyton a szavunkba vágnának. Ki is használtuk az időt és beszélgettünk egy jót. Jól esett visszaemlékezni az elmúlt évtizedünkre! Olyan gyorsan elszaladt, főként az utolsó négy év. Jól esett elmerengeni együtt a kis Harmadikról, örülök, hogy sikerült így öt héttel a szülés előtt! :) Persze a többiekről is szó esett, a házról, tervezett nyaralásról a távoli jövőben és még sok - sok mindenről. Tíz éve ilyenkor bepréselődtünk a kisPolskiba és nagy izgalommal kezdtük meg nászutunk Balatonfüreden. Ma nagy izgalommal kezdjük következő közös évtizedünk, kíváncsiak vagyunk mi mindent tartogat még nekünk a jó Isten, aki eddig is nagy támaszunk és összetartó erőnk volt! 
apró kedvesség a kánikulában
Hadd mutassam meg az esküvői meghívónkon szereplő idézetet, ami nagyon aktuális még ma is: 
"Új parancsot adok nektek: szeressétek egymást!" 
János 13:34 
10 éves házasok, majdnem kettesben :) 

2 megjegyzés:

leda írta...

Gratulálok! még nagyon sok boldog és áldott évet nektek! igazán tartalmasan ünnepeltetek. Mi 3 nappal korábban ünnepeltük az utolsó egyjegyű házassági évfordulónkat. A nagyokat mi is a nagyszülőkre bíztuk, a kicsit vittük magunkkal, de vele csak egy kávét és sütit mertünk bevállalni. De nagyon édes volt, adott nekünk kb. 1 órát beszélgetni, visszatekinteni, tervezni. :) (nekünk is van egy szeptemberi gyerekünk, szerintem a legpraktikusabb hordozás és minden egyéb szempontból egy őszi baba. A kicsi áprilisi, nehéz vele a nyár.)

Anna írta...

De jó, akkor Nektek is jár a gratuláció! Még sok - sok örömben, békében, szeretetben megélt évet kívánok! És köszi a biztatást, nekünk teljesen új lesz ez az őszi babázás! :)