"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2018. június 15., péntek

hálaadag 2.

Mégis csak a blog fog helyt adni háláim gyűjteményének. Ugyan a facebookra jóval egyszerűbb feltölteni bármit is, kicsit frusztrál, hogy ott bárki látja amit írok. Tudom, itt is. De ide főként azok tévednek, akiket érdekel is miket írogatok össze - vissza. Úgyhogy háláimat kisebb adagokban hozom, az első hét termése marad a facebookon, de mostantól itt lehet olvasni ezeket is. 

Ezen a héten családi nyaraláson voltunk. Csak mi, öten. Hű, de szuper volt! Nem volt gondom semmire, csak hogy élvezzem a férjem és gyerekeink társaságát! És nem meglepő módon sokkal könnyebben ment ez mosogatás, főzés és takarítás mentesen. Ami kicsit meg is nyugtatta fáradt lelkemet, hogy lám csak, szeretem én ezt a népséget és ki is tudom mutatni. Most már csak kéne egy házvezető nő :) :) :) 

Nagyokat fürödtünk, jókat beszélgettünk, pihentünk, életemben először vízi csúszdáztam, barna vízben mártóztam. Játszótereztünk is sokat és finomabbnál finomabb étkeket kóstoltunk. Nagyon nagyon kellenek az ilyen közös családi élmények, ezekből lesznek a történeteink amikre emlékezhetünk, újra és újra elmesélhetjük őket. Ezektől leszünk mi Mi. 

Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, a kinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.
Jakab 1:17

Nincsenek megjegyzések: