Zsolti megkapta a konyha szakácsának szerepét, mert teljesen fellelkesült a birsalma eltevésére. Szerintem ez felesleges, mert nincs olyan sok birsalmánk amit ne tudnánk friss kompótként megenni, vagy birsalmasajtként, amit én jobban szeretek. Ő másképp gondolja, nem állok az útjába, de kijelentettem, hogy nekem most nincs energiám befőtt készítéssel foglalatoskodni. Szóval, most ő a főnök a konyhában, így nem szólhatok semmit, amikor ahelyett, hogy megnézné a szekrény tetején lévő befőtteket azügyben, hogy meddig töltjük meg az üveget, inkább bonyolult számításokba kezd. Ugyanis ki kell számolni, hogy mekkorára kell vágni az almát, mennyi almát kell felvágni, mekkora hatékonysággal tudjuk megtölteni az üvegeket, hány köbcentinyi folyadékra lesz szükségünk... Ez van, ha egy vegyészre bízzuk a munkát... :) Hosszas, minden szempontot mérlegelő számítások az érdemi munka előtt. Remélem, hogy a végeredmény legalább olyan finom lesz, mint amilyen lelkes a befőttek készítője!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése