"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2012. június 15., péntek

tanév vége

Ma lezártuk a tanévet, hétfőtől nincs suli. No, ez nem azt jelenti, hogy munka sincs, mert kezdődik a bejárós hét. De a gyerkőceinkkel már nem találkozunk. A héten megtartottuk az évzáró kirándulásokat is, voltunk a Tropicariumban, a Repülőtéren, nagyon klassz volt! Mindkét napon nagyon elfáradtam és visszaemlékeztem azokra az időkre, mikor még azt gondoltam, milyen jó a tanárok dolga, mert annyit kirándulhatnak a diákjaikkal. Csupa móka és kacagás. Van móka és kacagás, de még több felkészültség, szervezés, állandó figyelem, sas szem és fül kell a kirándulásokhoz.
játékokat cipelve

kis tanítványommal 
A repülő tér is remek volt, sok gépet láttunk leszállni és felszállni, a gyerekek rendkívüli módon élvezték! Egy busszal körbevezettek bennünket az egész terepen, minden érdekes dolgot láthattunk a jelzőfényektől kezdve a repülők betolásáig. Megnéztük a múzeumot is, ahol felszállhatunk a gépekre, igazán jó játék volt! Öröm volt látni a 30 lurkót nap közben, mennyire élvezik a kirándulást, és mennyire elfáradtak a végére! :) 

Át kellett mennünk egy biztonsági ellenőrzésen, ahol a CIs gyerekek nem, de a többiek átsétáltak egy ellenőrző kapu alatt. Az egyik kisfiú megkérdezte a sorára várva: Most szurit fogunk kapni? :) Megnyugtattuk, hogy csak azt nézik meg, van-e nála valami veszélyes tárgy. Erre ártatlanul mondta, hogy: hát nincs. És tényleg nem volt. :)

Nincsenek megjegyzések: