"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2011. február 18., péntek

Házasság Hete

Nemrég értünk haza a házasság hete egyik rendezvényéről, amit a Liget házban (Érd, Tárnoki u. 6. Biblia Baptista Közösség) tartottunk. Szenczy Sándor és felesége, Katalin voltak a meghívott vendégek. Hihetetlen élmény volt a számomra, és azt gondolom, hogy Zsolti számára is! Látni egy ilyen házasságot, mint az övék. Látni Katit, ahogy engedelmeskedik a férjének, mert tudja, hogy amit a férje mond, az összhangban van Isten akaratával. Engedelmeskednem kell a férjemnek, ha áldás szeretnék lenni és áldást szeretnék.

A másik fontos dolog amit tanultam: Hol van az én "szenvedésem" másokéhoz képest? Klisének tűnhet, de van otthonom, van mit ennem, vannak ruháim. Nem szenvedek hiányt semmiben. És tényleg nem, még akkor sem, ha néha nehezebb körülmények között vagyunk. Csodálatos, ahogy Isten gondoskodik rólunk. 

Az alkalom végén kaptunk Zsoltival egy oklevelet, amin egy áldás szövege van rajta. Gyuri, a pásztorunk adta, de Sanyi és Kati is aláírták. Beszéltünk Sanyival egy pár szót. Olyan jó Isten emberei között lenni. Úgy szeretném, ha a mi életünkben, az engedelmességünk miatt mindaz megvalósulhatna, amit Isten tervez velünk. 

A lehetetlen lehetségessé válik, ha hiszel!

A Baptista Szeretetszolgálatról:
http://www.baptistasegely.hu/

1 megjegyzés:

mili írta...

Így van, csodálatos a mi Istenünk!!! :))