"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2011. október 4., kedd

hurrá!

Hurrá, ma két órával előbb hazaértünk, mint tegnap! Már fél hétkor itthon voltunk!!! :) Úgyhogy ki kell használni ezt az esti időt. Nemsokára vacsorázunk, aztán jöhet még pár előkészület a holnapi óráimra.
Az utóbbi hetek gyakorlata azt íratja velem, hogy valószínűleg megszűnik a kalandjaim mindennapos megosztása. Egyszerűen nem jut időm arra, hogy kicsit leüljek és blogot írjak. Na, ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy bezár a bazár... mert nem. Csak annyit, akarok mondani, hogy előfordulhat, hogy ritkábban fogok írogatni. Nem mindennap, hanem kétnaponta, vagy háromnaponta. 

Egyébként ma is mozgalmas napom volt.
Örültem a kis örömöknek. Pl.: annak, hogy az egyik iskolában végre sikerült normális termet szereznem a szurdopedagógiai foglalkozásaim megtartásához. Meg örültem a finom virslis, sajtos szendvicsnek, az egyik gyerkőccel közösen elkészített pudingnak. Azért apró bosszúságok is voltak. Pl.: kezd idegesíteni, hogy fél órákat ülök reggelenként a dugóban. A busz nem olyan rugalmas és kicsi, hogy lemegy az útról a mezőre, hogy megelőzze a sort.. Ezért ott ülök, és olvasni próbálok, de azért mindig felbosszant egy kicsit, hogy ekkora késések vannak. Ez az egyetlen (?, most nem jut eszembe több) dolog, amiért nem szeretem Budapestet.

Nincsenek megjegyzések: