"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2012. július 17., kedd

Egy hete

voltunk az Állatkertben. Szerettünk volna mindent megnézni, ezért korán érkeztünk, és későn távoztunk, de így sem láttunk mindent. A végére igencsak elfáradtunk a sok - sok sétában, a pontosság kedvéért leírom, hogy 7 órát töltöttünk a kertben, és csak kis szüneteket tartottunk evésre, ivásra. Rengeteg szép, vicces állatot láttunk, megint lenyűgözött, hogy Isten milyen kreatív és mennyiféle állatot teremtett! Érdekes volt nézni a flamingókat, a színüket, a csőrüket, ahogy állnak és alszanak. Az egyik szemük mindig nyitva van alvás közben, hogy ne tudják elkapni őket. 
Megnéztük hogyan etetik meg a gyűrűsfarkú makimajmokat, szabadon ugrálgattak közöttünk. Az egyikük Dani fejét használta ugródeszkaként, elég vicces látvány volt, de rendes kis majom volt, később odament Danihoz, és kezet fogtak. 
Érdekes volt még, hogy sétáltunk leguánok és lajhárok, pillangók között, így igazán meg tudtuk csodálni, hogy milyen szépek is valójában. A kecskékhez is bementünk, nagy élvezettel rágcsálták az állatkerti térképet és a ruháinkat. 
flamingók

a makimajom

a vombat nagyon vicces volt

testközelben
Sétánk végén pedig megnézhettünk egy állatbemutatót, amin sast, baglyot, kormoránt röptettek a fejünk felett. Megtudtuk, hogy a bagoly fül olyan nagy, hogy egy férfi négy ujja is beférne rajta, nem véletlenül hall kivételesen jól. Azt is megtudtuk, hogy nem érdemes otthon mosómedvét tartani, mert annak ellenére, hogy igazán helyes állat, mindent szétrág. Szóval, sok tudással lettünk gazdagabbak és egy nagy élménnyel, mire hazaértünk.

Nincsenek megjegyzések: