"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2011. március 7., hétfő

férfi - és nőnap

Tegnap ünnepeltük a férfi - és nőnapot. Általában, ha valaki ezt hallja, megkérdezi, hogy mi az a férfinap. A férfinap nálunk a nőnap előtti nap, amikor valami meglepetéssel teszem különlegessé Zsolti napját, hogy biztosan érezze és tudja, hogy milyen nagyra becsülöm őt; és eszébe jusson, hogy másnap nőnap. :) 

Idén összevontuk a két ünnepet, és elmentünk a velencei wellness fürdőbe, ahol tavaly a házassági évfordulónkat ünnepeltük. Szóval a tegnap délutánt Velencén töltöttük. Szuper volt! Kevés ember lubickolt csak a fürdőben, így mindent igazán ki tudtunk élvezni. Kipróbáltuk a szauna parkot is, úgyhogy mostmár tudom milyen az infraszauna, milyen az igazi gőzkabin (amiben tényleg nem látsz az orrodig se), a bioszauna és milyen eszeveszettül hideg a merülő medence. Ezt csak Zsolti hajthatatlan unszolásának engedve tudtam meg. Kicsit több mint négy órát fürdőztünk, szaunáztunk, pihentünk és úgy elfáradtunk, nem is tudom leírni, hogy mennyire. De az a jófajta fáradság volt, így igazán kellemes élményt volt befeküdni a tepidáriumba, ahol finom illatok kényeztettek minket egy igen-igen kényelmes pihenőágyban.
A Velencei - tó pedig még mindig gyönyörű! 

A tegnapi nappal együtt lassan elhasználjuk a tavalyról maradt üdülési csekkjeinket. Még van egy pár, kíváncsian várom, hogy milyen remek szórakozás kerül majd ki belőlük!


Nincsenek megjegyzések: