"Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek."

2011. november 2., szerda

ez meg az

Nagyon jól telt a hosszú hétvégénk! Egyrészt a szülinapozás miatt, másrészt az azt követő lustálkodás és pihenés miatt. Nagyon jó volt végre hosszabb időt Zsolti társaságában itthon tölteni és sétálni, együtt dolgozni a kertben, filmet nézni! Tegnap kipróbáltuk a kutyáink kedvenc szórakozását a lehullott levelekből összehordott kupacokon való üldögélést! Tök jó, ha lehetne kint tanulni Hubáéktól, biztos, hogy egy levélkupacon üldögélve tanulnék!
A mai reggel már viszontagságosabb volt. Elromlott a szivattyúnk, valószínűleg leégett, amikor tegnap nem kapcsolt ki időben. Mi ezt úgy tűnik, hogy csak későn vettük észre, így most nincs vezetékes víz a házban, míg Zsolti meg nem oldja a problémát. Ezeket az eseteket nem szeretem, és ráadásul a kutyákat sem engedhetem ki, mert Huba tuti szétrágná a szivattyú csövét. Szegényke most itt ül mellettem, az ajtóval szemezve, de hát ezt most ki kell bírnia, persze Derék el van, mint hal a vízben. Bejött, és azonnyomban boldogan elaludt.
Ma már nekem is át kell váltanom az édes semmittevésből a dolgos üzemmódba. Van pár dolgozat amit el kell készítenem az egyetemre. Nincs mese, hozzá kell látnom. De addig is mutatok pár képet a kertünkről, ilyen idén ősszel: 
 
Derék és a kedvenc levélkupacunk

Faaprítás

Ez az otthonunk

Huba

Nincsenek megjegyzések: